1/1/18

Filosofia de treball

Isabel Pons Tello (Barcelona, 1960) és Artista Visual i Professora d'Arts Plàstiques. Cursa estudis al Centre d’Art i Disseny de Barcelona (Escola Massana) i es gradua en Arts Aplicades a l'Escola Llotja. S’especialitza en Disseny Gràfic i Arts Visuals.

Mostra la seva obra a sales d’exposicions, institucions i col·leccions privades de Barcelona, Madrid, Bilbao, Corunya, València, Valladolid, Logronyo, Girona, Burdeus, Avinyó, Albi, Brescia, Abu Dhabi i Nova York.

Pons Tello experimenta amb composicions matèriques fetes amb resines minerals i ferro rovellat. Estableix un diàleg amb les peces metàl·liques, amb els objectes de desballestament de la societat industrial. Desapareguda la funció utilitària d'aquests objectes i fora del seu context primigeni, les obres d'Isabel Pons Tello plantegen una resurrecció objectual a la recerca d'un nou significat simbòlic i estètic.

Un art poc convencional, que s’interroga sobre el pas del temps, sobre els efectes de la natura en els materials, alhora que analiza els límits mateixos de la plàstica i juga amb les paradoxes sensoriales de les formes que emergeixen dels quadres i escultures.

http://isabelponstello.wordpress.com/
ponstello@hotmail.com